A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Meteoor boven Nederland

Gisteravond (13 oktober)  was ik druk bezig met een nieuwe website en alles wat daarmee samenhangt. Tijdens een korte pauze kijk ik even uit het raam en zie opeens een enorme vuurbal met een staart. Ik dacht in eerste instantie aan een neerstortende raket of vliegtuig, echter de klap die ik verwachtte kwam niet.  Dat moest dus wel een meteoriet zijn. Verder geen aandacht aan besteed, echter vanochtend bleek het groot nieuws te zijn. Jammer dat ik geen camera bij de hand had. Hieronder daarom een foto van Twitteraar Jan de Vries 

Meteoriet boven Nederland

Leave a Reply