A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Welkom op HomeServerWeb.nl!

Zoals de naam al zegt  gaat deze site over alles wat met Windows Home Server te maken heeft. Algemene informatie, nieuwtjes en op termijn ook help en support. Niet bekend met Windows Home Server, kijk dan eens naar de verschillende artikelen (pagina’s) over Windows Home Server.  Het inrichten van de de site is zo ongeveer gedaan, en ik ga me nu concentreren op het publiceren van wat meer artikelen. Eerst wat algemene artikelen over Windows Home Server, daarna wat meer gedetailleerde stukjes over het gebruik van Windows Home Server, Reviews van Hard- en Software, weetjes etc. Heb je vragen, dan kun je ze onder een artikel kwijt, of beter nog, stel ze op het Nederlands Windows Home Server Forum. Kom gerust nog eens terug, er zullen regelmatig nieuwe artikelen bijkomen. Heb je opmerkingen of suggesties laat je dan horen!

Henk

Leave a Reply