A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nederlandstalig Windows Home Server Forum

Het Nederlandstalig Windows Home Server Forum isĀ gesloten.

1 comment to Nederlandstalig Windows Home Server Forum

  • avatar psteerenberg

    Naar aanleiding van het artikel: Herstellen van een Backup naar een netbook zonder cd of dvd drive
    Ik kan me helemaal herkennen in dit artikel. Ik heb een laptop die het helemaal niet doet, de hardschijf kan niet meer opstarten en het scherm blijft zwart (HP). Ik kan dus niet meer bij mijn data waar veel foto’s inzitten op de harde schijf welke een Seagate Momentus 5400.2 2.5″ 100GB is. Ik heb geen laptop waarin ik de data uit deze harde schijf kan overhevelen, zoals in het artikel vermeld wordt. Zijn er elders mogelijkheden?

Leave a Reply