A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Ondersteuning

Hoe zit het met support?

Als eerste kun je natuurlijk terecht op de Microsoft Windows Home Server websites. Er is enorm veel ondersteundende documentatie beschikbaar en verder zijn er FAQ’s om je te helpen bij het oplossen van problemen. Als je een OEM apparaat hebt gekocht is er natuurlijk altijd de rechtstreekse ondersteuning van de fabrikant.  Naast deze optie zijn er verschillende forums, nieuwsgroepen en andere Windows Home Server specifieke sites waar je terecht kunt, tenminste zolang je geen probleem hebt met Engels. De site waar de meeste experts te vinden zijn is op het Windows Home Server gedeelte van de de Microsoft Forums.  Hier ben ik zelf ook het meest actief (onder het alias “brubber”), en mijn MVP award heb ik te danken aan het feit dat ik één van de “top answerers” op dat forum ben. Op dit moment besteed ik hier wat minder tijd aan omdat ik bezig ben met opzetten van mijn website. Hier vindt je nieuws, handige tips,een support forum en reviews van apparaten die ik in de praktijk heb getest. Helaas is er nog geen NL versie van Windows Home Server. Ik doe mijn best Microsoft van het nut hiervan te overtuigen, als MVP heb je onder meer rechtstreeks contact met het product development team, maar het beste argument is natuurlijk een groot aantal Nederlandse gebruikers. Ik denk dat een Nederlandse Home Server website hier zeker toe zal bijdragen.

Leave a Reply