A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Publieke beta van Windows Home Server, code name ‘Vail’

Zoals bekend wordt er door Microsoft al een tijdje gewerkt aan een opvolger van Windows Home Server V1. Vanaf vandaag is de eerste publieke beta beschikbaar onder de naam Windows Home Server, code name “Vail”. Je kan  deze beta downloaden van  Microsoft Connect site. Deze beta is alleen beschikbaar in het Engels. Hier zullen waarschijnlijk op korte termijn nog wel enkele talen bijkomen, echter een Nederlandse versie zal er voor deze beta niet komen.

Window Home Server code name Vail is een 64 bits OS en vereist dus ook 64 bits hardware. Verder is er minimaal 1 GB RAM nodig en tenminste 1 160 GB harde schijf. Als je gaat testen kan je dit het best doen op een alleen hiervoor bestemd systeem of eventueel via virtualisatie. Verder moet je er rekening mee houden dat dit een beta is met als belangrijk doel het vinden van bugs in het systeem, dus geen gegevens op dit systeem opslaan die je niet kwijt wilt raken!

Hieronder een korte demo van de nieuwe onderdelen in Vail:

Leave a Reply