A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

HP stopt met de MediaSmart server lijn

Nog meer slecht nieuws voor Windows Home Server; HP gaat stoppen met de productie van de MediaSmart servers. Bijzonder jammer, temeer omdat dit een zeer goede productlijn is voor zeer schappelijke prijzen. Microsoft zegt gewoon door te gaan met Vail, mede in samenwerking met andere fabrikanten. Echter gezien het recente nieuws over het verwijderen van Drive Extender (DE) uit Vail en de heftige reacties op dit nieuws begin ik het nu toch langzaam aan wel somber in te zien voor Windows Home Server v2 (Vail). Desondanks gaan we toch als Home Server MVP’s in overleg met Microsoft over de toekomst van dit product. Het blijft nu eenmaal een prima concept, en het zou jammer als WHS een vroegtijdige dood zou sterven. We proberen in elk geval Microsoft te overtuigen van het feit dat Vail niet zonder DE of een goed alternatief hiervoor kan.

2 comments to HP stopt met de MediaSmart server lijn

Leave a Reply