A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Vail beta verloopt op 10 januari 2011

LET OP,  workaround beschikbaar!

Voor iedereen die meedoet aan het Vail beta programma is het goed om te weten dat de Vail beta verloopt op 10 januari a.s.  Het is niet helemaal duidelijk op welke wijze de toegang tot de server zal worden beperkt, maar er bestaat een kans dat deze helemaal niet meer toegankelijk is na deze datum.  Als je nog gegevens op de server hebt staan die je nog wilt gebruiken is het slim om deze er vast af te halen. In tegenstelling tot Home Server v1 kan niet meer bij je gegevens zonder een werkend OS. Er is een nieuwe publieke beta in de maak, het kan echter wel 4 – 6 weken voordat deze verschijnt.

Update: Gisteren van Michael Leworthy van Microsoft vernomen dat de server na het verlopen van de beta elke 2 uur opnieuw opstart, echter de data in de shares zijn in de tussenligende periode wel toegankelijk. Verder heeft Microsoft het mogelijk gemaakt de beta te verlengen. Vandaag of morgen zal ik hiervoor een gedetailleerde instructie maken. Kan je zolang niet wachten, kijk dan s.v.p. hier voor een engelstalige instructie.

Leave a Reply