A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Met ingang van 1 juli 2013 ben ik geen MVP meer

Met ingang van 1 juli 2013 ben ik geen Windows Home Server MVP meer. De MVP award wordt elk jaar toegekend op basis van je bijdragen aan de community over het afgelopen jaar. De laatste tijd heb ik door tijdgebrek en vanwege het feit dat Microsoft helaas heeft besloten na de huidige versie niet door te gaan met Windows Home Server weinig (zichtbare) bijdragen geleverd. Microsoft heeft daarom terecht besloten mij de award dit jaar niet meer toe te kennen.
 
Persoonlijk vindt ik het een gemiste kans dat Microsoft niet doorgaat met Windows Home Server, zeker gezien de mogelijkheden dit product te integreren met Windows 8, Surface en Multi Point server. Ik heb nog wel geprobeerd me daar sterk voor te maken, maar dat bleek een kansloze missie. Wanneer je een stukje over Windows Home Server kwijt wilt op deze website, of eventueel de domeinnaam en / of website over wilt nemen kan me altijd mailen.
 
Henk Panneman
Juli 2013

1 comment to Met ingang van 1 juli 2013 ben ik geen MVP meer

  • avatar warpino

    Jammer dat je er mee stopt maar idd ook begrijpelijk. Ik ben inmiddels al weer een hele tijd geleden overgestapt op Windows 2008 als fileserverr en dat bevalt me toch een stuk beter, met name toch veel stabieler.
    Ik wil je iig bedanken voor al je werk en het forum.

    Groetjes,

    Warpino

Leave a Reply